2016/07/15

HELLO AGAIN!

Norėtum rašyti, tačiau įkvėpimo paukštė dar laksto po miškus ir nesugrįžta į narvelį? Norėtum rašyti, tačiau neturi tam tinkamos ir patogios vietos, kuria būtų patenkintas ne tik tu pats, bet ir tie, kurie skaitys? Ir vėl, norėtum rašyti, tačiau bijai, kad tau nepavyks, nes niekad to nedarei ir visiškai neturi įgūdžių? Ir dar, norėtum, labai norėtum rašyti, tačiau nežinai kaip sudominti kitus ir atrasti žmones, kurie nuoširdžiai tave skaitytų? Jeigu bent į vieną klausimą palinksėjai galva aukštyn ir žemyn arba tyliai sušnabždėjai nedrąsų taip, tuomet ši vieta - kaip tik tau sukurta. Papuolei labai ten, kur reikia.


Manau, kad yra tokių žmonių (o jų beveik 100!), kurie žinojo šitą blogą insane blogger vardu. Taip, tai tas pats (na, beveik) tinklaraštis-mokykla, kurioje galite lengvai ir greitai išmokti bloginti. Panele mokytoja, kodėl pasikeitė jūsų mokykla? Ogi todėl, kad pasikeitimai kartais išeina labai į naudą. Nesvarbu, ar tai būtų nauja šukuosena ar nauja erdvė blogeryje. Manau, kad pritarsite man, kad ir šis pasikeitimas tikrai naudingas ir man, ir jums. 

Ką rasite šiame bloge-mokykloje?
  • Pirmiausia - visada rasite mane, Peroksidinę blondinę, kuri yra pasiruošusi atsakyti į visus jums kilusius klausimus, kad ir kokie jie absurdiški ar beprasmiški atrodytų. Jūsų šypsena geriausias mano atlyginimas. 
  • Įkvėpimą. Vien užsukę į mano blogą-mokyklą, jūs galite sulaukti savo paklydusios įkvėpimo paukštės ir nė nepajusti, kaip idėjos ims atakuoti jūsų galvą, o noras rašyti muš visus skaitliukus. 
  • Patarimus rašant. Ką ir kaip rašyti, kad būtų įdomu, kaip teisingai rašyti, ko vengti, o ko daugiau į savo darbus įdėti, kokiomis temomis rašyti. 
  • Patarimus kuriant blogo išvaizdą. Pagrindai kaip kurti, kur ką rasti ir ką nuspausti ir ko ne, kad nepridirbtumėte dar labiau, nei  jau pridirbta. Užteks pamokų ir visiškai žaliems ir jau kažką nusimanantiems (kurie per prisidirbimus pasimokė iš savo klaidų ir patys rado teisingą kelią).
  • Patarimus kuriant įrašą. Kaip vizualiai jį gražiai pateikti, kokių išdėstymo variantų yra, kokios programos bus geriausios pagalbininkės, ko vengti, kaip viską pateikti išvaizdžiai, kokio ilgio turi būti geras įrašas. 
  • Grafinių elementų paketukus! Taip, visokių grožybių ir reikalingybių galėsite rasti ir čia. Talpinsiu tiek savo kurtus, tiek kitų dizainerių nupieštus dalykėlius (kuriuos jie dalina nemokamai, žinoma, nevogsiu). 
Dar viena naujovė. Ne veltui juk, blogas pavadinas BLOGGER BROS LABARATORY. Iš tiesų, ši mokykla, viena didelė laboratorija, kurioje vyksta eksperimentų eksperimentai. Rimti, rimtesni ir ne tokie rimti. Eksperimentuoju tiek aš, tiek jums patariu tai daryti. Nebijoti klysti ir pasirinkti ne tai, ką reikėjo. Atrasit save pamažu, viskas gerai. Taigi, mano asistentai:

Bet padėkit! Jiems reikia kokių labai gerų slapyvardžių, kad atitiktų jų pareigas ir išvaizdą, todėl: komentaruose rašykite savo slapyvardžio variantą vienam iš asistentų (arba abiems kartu) ir prie to paties kur nors kamputyje palikite savo el. pašto adresą, nes... Tiems, kurių vardus pasirinks asistentai, padovanosiu visiškai nemokamą dizainą! Nepraleisk progos aprengti savo blogą nauju rūbu ir pirmyn galvoti slapyvardžių! 

Vardų laukiame iki š.m. Liepos 18 dienos (pirmadienio, tad ateinantis pirmadienis kažkam nebus toks siaubingas...) 

BEJE, NA, AR SMAGU MATYTI SUGRĮŽUS ŠITĄ BLOGĄ?!

30 komentarų:

  1. Labai smagu! Labai fainai sugalvojai su tokiu mini konkursiuku!😃
    Manau, slapyvardžiai galėtų būti tokie: Majus ir Džiokis 😂

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai geri, tikrai labai geri slapti vardai! Deimante, panele, palikite savo el. pašto adresą. ;) Jei netyčia nerašote blogo, bet netyčia išrinksiu jus kaip laimėtoją, gal kaip nors kitaip apdovanosiu, mano sprendimai nenuspėjami. ;) Taigi, PALIK! :)

      Panaikinti
    2. Atsiprašau, visai pamiršau! :)
      Deimantee69@gmail.com

      Panaikinti
  2. Taaaip, labai smagu!! Lauksim įrašų. ❤
    Patarimų vaikinukui siūlyčiau Patriko arba Š. Pročiaus vardą, kitas tebūn Degalas Dizė (arba tiesiog aka Degalas).
    Simokiuke@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu nerealiai! Tikrai, labai labai skambūs slapti vardai, net gi užsimaniau kurti kokį prozos kūrinuką, pavadinimu Degalas Dizė. O dieve, kokia tu kūrybinga, nerealiai, sakau! Šauniai, labai šauniai. :)

      Panaikinti
    2. Kiek daug gražių žodžių, ačiū ačiū! Šypsaus, kai bus liūdna ateisiu čia iš naujo perskaityt. :')) Įsivaizduoju kaip prozos kūrinio ekranizacija skambėtų.. 😏 G

      Panaikinti
    3. So yeah, jau pirmadienis, tad juodaplaukis, atsakingas už dizaino reikalus, gauna Degalo Dizės slaptą vardą!

      Panaikinti
  3. Patricijus ir Dinas (slapyvardžiai sukurpti iš žodžių „patarimai" (pirmos 5 raidės) bei „dizainas").
    skeryte.ausrine@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš sakau - mano blogo skaitytojos yra pačios kūrybingiausios ir nerealiausios asmenybės. Slapti vardai užskaityti ir tikrai konkuruoja! Šaunuolė, Aušrine! :O

      Panaikinti
  4. Krišas ir Tišas ;-)
    viktorijali67@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nuostabu, Dovile! Tikiuosi, kad šis blogas bus puiki vieta išmokti kažko pačiojo silpniausioje mank vietoje :/

    O siūlau Taparimas ir Nazaidis - vat šiaip, nes mėtyt raides visada smagu.
    rugile.nevarbu00@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neesu profesionalė (kol kas!:D). bet pasidalinsiu ką moku su jumis, nes visą gėrį su savim nešiotis ir su juo numirt labai jau egoistiška. :D

      Panaikinti
    2. O bičiukas su akinukais, kuris dalins patarimus, yra krikštijamas Nazaidžio vardu!

      Panaikinti
    3. Rugi, beje, neleidžia man tau į el. paštą parašyt, ar teisingai jį nurodei? :/

      Panaikinti
    4. uppps, va ir būna, kai tris darbus vienu metu darau.
      rugile.nesvarbu00@gmail.com

      Panaikinti
  6. O aš siūlau šaškis ir spurgius :D o kodėl gi ne :dddd jei ką mane rasi:
    ausrajankunaite02@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai smagu įžengti į šį blogą, nes jo dizainas vien kiek pasako :o, o slapyvardžiai manau būtų: širšė(to su ūsiukais) ir svajus (to rudaplaukio) :D mano el. Paštas. sofija.volungeviciute@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dizainą dariau kuo paprastesnį ir mažiau blaškomą, nes esmė visa bus tekstuose. Ačiū!

      Panaikinti
  8. Be galo matyti tokį blogą! Vis dar kiek rašau pati, apie dizainą nieko nenusimanau :D
    Mano siūlomi vardai:
    Patarimai - ponas morka
    Dizainas - ponas agurkas
    (emilija.skridlaite@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nes tu rašai, o ne į dizaino reikalus koncentruojies, tai normalu! Pabandysiu pagelbėti. ;) Originalūs vardai, ačiū, Emilija!

      Panaikinti
  9. Labai smagu, kad sukūriai tokį blogą, kuris duos pagalbos tiek man, tiek ir kitiems :D O mano sugalvoti vardai yra: Pataris ir Dizas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O mano elektroninis paštas: idomimergaite@gmail.com

      Panaikinti
    2. Šis blogas jau seniai, oi kaip seniai kurtas. Kada kūriau, dar tiek nemokėjau.. Bet dabar aš pasikausčius! :D Nors ir tai ne iki galo... :(
      Kieti vardai, ačiū!!!

      Panaikinti
  10. Aš jau matau, kad šitas blogas will kick ass!! Vis patikrinu, ar jau yra naujo turinio:)

    Grožio Rekrūtai.com

    AtsakytiPanaikinti